Google Chrome - Hotmail Sorunu Çözümü
1 sayfadaki 1 sayfası
Google Chrome - Hotmail Sorunu Çözümü
Daha önce bahsedildimi bilemiyorum, fakat Google Chrome ile Hotmail arasında bir gerginlik durumu varmış, bu yüzden hotmaile girdiğiniz zaman inbox açılıyor fakat maillere giremiyordum.. İlk başta bir javascript problemi gibi geldi, daha sonra okuyunca cidden aralarında bir gerginlik olduğunu öğrendim.
Google chrome kısayolunuzuna sağ tuşa tıklayıp özelliklere geliyorsunuz, hedef kısmında çıkan tırnak içerisindeki yoldan ve tırnak işaretinden sonra bir boşluk bırakıp
--user-agent="Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/525.19 (KHTML, like Gecko) Version/3.1 Safari/525.19
bu kodu yapıştırıyorsunuz ve bundan sonra hotmail sizin browserınızı safari zannediyor
Chrome cidden mükemmel bir browser, denemenizde fayda var..
Google chrome kısayolunuzuna sağ tuşa tıklayıp özelliklere geliyorsunuz, hedef kısmında çıkan tırnak içerisindeki yoldan ve tırnak işaretinden sonra bir boşluk bırakıp
--user-agent="Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/525.19 (KHTML, like Gecko) Version/3.1 Safari/525.19
bu kodu yapıştırıyorsunuz ve bundan sonra hotmail sizin browserınızı safari zannediyor
Chrome cidden mükemmel bir browser, denemenizde fayda var..
Similar topics
» Google Chrome - Hotmail Sorunu Çözümü
» SiyaH Ekran ve Sadece Mouse Sorunu (virus) Çözüm
» Google Türkiye'yi şikayet etti
» SiyaH Ekran ve Sadece Mouse Sorunu (virus) Çözüm
» Google Türkiye'yi şikayet etti
1 sayfadaki 1 sayfası